• Τι είναι το Vaser Lipo;

Το Vaser Lipo αποτελεί την πιο εξελιγμένη μορφή της λιποαναρρόφησης, καθώς δίνει τη δυνατότητα να απομακρυνθεί το συσσωρευμένο λίπος από διάφορα σημεία, χωρίς να τραυματίζει τους ιστούς, ενώ παράλληλα σμιλεύει το κορμί, δίνοντας μια εικόνα γυμνασμένου και αθλητικού σώματος.

 • Τι είναι το μηχάνημα Vaser;

Το μηχάνημα Vaser είναι ένα μηχάνημα υπερήχων τρίτης γενιάς, το οποίο χρησιμοποιείται στη λιποαναρρόφηση. Επιταχύνει την ομοιόμορφη ρευστοποίηση του λίπους, ενώ παράλληλα προκαλεί αγγειοσύσπαση. Έτσι ελαχιστοποιείται το οίδημα και οι εκχυμώσεις και ενεργοποιείται η παραγωγή ινοβλαστών, με αποτέλεσμα τη σύσφιξη της περιοχής.

 • Ποια η διαδικασία του Vaser Lipo;

Το Vaser Lipo λειτουργεί όπως η κλασική λιποαναρρόφηση. Με τοπική αναισθησία και μέθη πραγματοποιούνται μικρές τομές στην περιοχή και με τη βοήθεια της συσκευής υπερήχων Vaser, οι μεμβράνες των λιποκυττάρων διασπώνται και τα περιεχόμενό τους υγροποιείται. Τέλος, το λίπος αναρροφάται μέσω μιας ειδικής κάνουλας.

 • Σε ποιες περιοχές μπορεί να εφαρμοστεί το Vaser Lipo;

Το Vaser Lipo Μπορεί να εφαρμοστεί σε διάφορα μέρη του σώματος, όπως:

 1. Οι γλουτοί
 2. Οι γοφοί
 3. Η κοιλιά
 4. Το άνω τμήμα της πλάτης
 5. Τα πλευρά
 6. Οι μηροί
 7. Τα γόνατα
 8. Οι βραχίονες
 9. Το πιγούνι
 10. Ο λαιμός
 • Τι είναι το Vaser Lipo-High Definition;

Το Vaser Lipo- High Definition αποτελεί την πιο σύγχρονη με αποτελεσματική μορφή αυτής της επέμβασης. Προσφέρει θεαματικά αποτελέσματα, καθώς μεταμορφώνει όλο το σώμα. Πέραν της αφαίρεσης του συσσωρευμένου λίπους, χαρίζει σύσφιξη στο δέρμα ολόκληρο το σώμα.

 • Σε ποιου απευθύνεται η λιποαναρρόφηση με Vaser Lipo-High Definition;

Η λιποαναρρόφηση με Vaser Lipo-High Definition απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες που θέλουν να αναδείξουν περισσότερο συγκεκριμένα σημεία του σώματός τους και να τονίζουν το μυϊκό τους σύστημα. Δηλαδή, μπορούμε να απομακρύνουμε λίπους από τα περιοχές όπως η κοιλιά, οι μηροί, οι βραχίονες αι να προσθέσουμε όγκο σε άλλα σημεία του σώματος όπως στους γλουτούς ή το στήθος στις γυναίκες για μια πιο θηλυκή εικόνα και στους θωρακικούς και δελτοειδείς μύες στους άνδρες για μια πιο αθλητική και γυμνασμένη εμφάνιση.

 • Ποιος είναι ο χρόνος ανάρρωσης από το Vaser Lipo- High Definition;

Η επέμβαση γίνεται με γενική αναισθησία και οι ασθενείς μπορούν να επιστρέψουν σπίτι τους την επόμενη ημέρα. Από τη δεύτερη ( 2η ) με τρίτη ( 3η ) ημέρα πρέπει να ξεκινήσουν λεμφικό μασάζ και να φορούν έναν ειδικό κορσέ για ένα μήνα. Σε διάστημα λίγων ημερών μπορούν να επιστρέψουν στην εργασία τους και σε ήπιες δραστηριότητες.

 • Υπάρχει κάποιος περιορισμός ως προς την ποσότητα λίπους που μπορεί να αφαιρεθεί με το Vaser Lipo- High Definition;

Σε ένα χειρουργείο μπορεί να αφαιρεθεί μέχρι και το 10% του σωματικού βάρους σε λίπος.

 • Ποια είναι τα αποτελέσματα και πότε είναι ορατά μετά από το Vaser Lipo – High Definition;

Η επέμβαση με Vaser Lipo – High Definition χαρίζει εξαιρετικά αποτελέσματα. Το άτομο θα παρατηρήσει άμεσα την αλλαγή στο σώμα, ενώ το τελικό αποτέλεσμα θα ολοκληρωθεί μέσα στους πρώτους έξι ( 6 ) μήνες.