• Τι είναι το Dermapen 4;

Το Dermapen 4 πρόκειται για την εξέλιξη όλων των συσκευών βελονισμού (needling) του δέρματος για την αναζωογόνηση, ανάπλαση και διόρθωση ατελειών του. Οι θεραπείες που προσφέρει έχουν αξεπέραστη ασφάλεια, ταχύτητα και ακρίβεια στον μικροβελονισμό του δέρματος, καθώς και εξαιρετική άνεση στην εφαρμογή. Τα αποτελέσματα μετά από τις συνεδρίες με Dermapen 4 είναι εξαιρετικά και πιο εντυπωσιακά σε σύγκριση με εκείνα άλλων συσκευών. Η όλη διαδικασία είναι ελάχιστα επεμβατική και πρακτικά ανώδυνη. Με τη χρήση του Dermapen 4 και τη νέα τεχνολογία της κεφαλής του σαρώνει την επιφάνεια του δέρματος γρηγορότερα από παλιότερες συσκευές και η μεταφορά των δραστικών συστατικών της θεραπείας γίνεται βαθύτερα στο δέρμα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αυξημένη παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και τη βελτίωση της επιφάνειας και της υφής του δέρματος. Η θεραπεία με Dermapen 4 είναι με τέτοιο τρόπο σχεδιασμένες, ώστε να παράγει τη φυσική, επουλωτική και επανορθωτική διεργασία στις ανώτερες στοιβάδες του δέρματος με μεγάλη ασφάλεια κα εξαιρετικά αποτελέσματα.

 

 • Σε ποιες περιπτώσεις εφαρμόζεται η θεραπεία με Dermapen 4;

Η θεραπεία με Dermapen 4 εφαρμόζεται στις παρακάτω περιπτώσεις:

 1. Στη χαλάρωση του δέρματος
 2. Στις λεπτές γραμμές και ρυτίδες
 3. Στους διεσταλμένοι πόροι
 4. Στις ουλές
 5. Λιπαρότητα
 6. Στην ακμή και τις ουλές ακμής
 7. Στις ραγάδες
 8. Στις υπερμελαγχρώσεις
 9. Σε ετεγχειρητικές ουλές
 10. Στη ωτογήρανση
 11. Σε κάποιες περιπτώσεις αλωπεκίας

 

Ακόμα, εφαρμόζεται όταν θέλουμε να προσδώσουμε λάμψη στην επιδερμίδα, για ανάπλαση του δέρματος, αντιγήρανση και για την αντιοξειδωτική του δράση.

 • Πού εφαρμόζεται το Dermapen 4;

Το Dermapen 4 εφαρμόζεται στο πρόσωπο και συγκεκριμένα στην περιοχή των ματιών, τα βλέφαρα, τα χείλη, τη μύτη και τα αφτιά, στο λαιμό, το ντεκολτέ, τα χέρια, τα μπράτσα και σε μέρη του υπολοίπου σώματος, όπως την κοιλιά και τα πόδια όπου υπάρχουν ραγάδες, ουλές και δυσχρωμίες. Ακόμα, μπορεί να εφαρμοστεί στο τριχωτό της κεφαλής σε περιπτώσεις αλωπεκίας με μεγάλη μάλιστα επιτυχία.

 • Η θεραπεία με Dermapen 4 είναι επώδυνες;

Το Dermapen 4 αποτελεί την πιο ανώδυνη θεραπεία συγκριτικά με άλλες παλαιότερες τεχνικές, οι οποίες χρειάζονταν πριν την εφαρμογή τους αναισθητική κρέμα. Στο Dermapen 4 δεν χρησιμοποιείται κανένα είδος αναισθητικού.

 • Πόσο συχνά μπορεί να εφαρμόζεται η θεραπεία με Dermapen 4;

Ανάλογα με την πάσχουσα περιχή και το είδος της θεραπείας  οι συνεδρίες με Dermapen 4 είναι συνήθως τρεις ( 3 )- οκτώ ( 8 ) σε διάστημα 2-8 εβδομάδων. Οι συνεδρίες και το είδος των θεραπειών αποφασίζονται πριν την πρώτη συνεδρία, όπου γίνεται προσεκτική αξιολόγηση της πάσχουσας περιοχής.

 • Το Dermapen 4 μπορεί να εφαρμοστεί και για μεσοθεραπεία;

Διαχέοντας ταυτόχρονα υλικά που χρησιμοποιούνται για μεσοθεραπεία, όπως υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες και αμινοξέα, μέσω των μικροσκοπικών καναλιών που δημιουργούνται από τη συσκευή, μπορούμε να αυξήσουμε τη φυσική επουλωτική διαδικασία, βελτιώνοντας έτσι μικροατέλειες ( ουλές, μικρές ρυτίδες ), ενυδατώνοντας και συσφίγγοντας το δέρμα. Μετά τη μεσοθεραπεία με Dermapen 4 προκύπτει ένας ήπιος ή μέτριος ερεθισμός αναλόγως τις περιμέτρους που εφαρμόστηκαν για τις ανάγκες του δέρματος κάθε ασθενούς, ο οποίος τι περισσότερες φορές υποχωρεί μέσα σε λίγες ώρες.