• Τι είναι το Daddy Makeover;

Το Daddy makeover πρόκειται για μια νέα τάση στο χώρο των αισθητικών επεμβάσεων. Στόχος του είναι να κάνουν κάθε άνδρα να δείχνει νεότερος και πιο ελκυστικός. Ο χρόνος και η γήρανση επηρεάζει και τα δύο φύλα. Ακόμα, οι κακές διατροφικές συνήθειες, η έλλειψη ύπνου, η καθημερινότητα επιβαρύνουν την εμφάνιση ενός άνδρα και στη συνέχεια τη ψυχολογία του. Το Daddy makeover προσφέρει με μια σειρά από αισθητικές επεμβάσεις, λύσεις σε προβλήματα όπως η συσσώρευση λίπους στην κοιλιά, το στήθος, η χαλάρωση του δέρματος σε πρόσωπο και σώμα, η τριχόπτωση κ.α.

  • Ποιες επεμβάσεις περιλαμβάνονται στο Daddy makeover;

Οι επεμβάσεις που περιλαμβάνονται στο Daddy makeover είναι η κοιλιοπλαστική, το λίφτινγκ προσώπου, το ενδοσκοπικό lifting μετώπου, τη βλεφαροπλαστική και την αντιμετώπιση της γυναικομαστίας. Κάθε άνδρας μπορεί να επιλέξει ποιες επεμβάσεις θέλει να πραγματοποιήσει αναλόγως τις ανάγκες του. Ακόμα, η θεραπεία με βοτουλινική τοξίνη μπορεί να χαρίσει ανανέωση σε σύντομο χρονικό διάστημα, χωρίς χειρουργική επέμβαση. Πιο αναλυτικά:

  1. Η κοιλιοπλαστική: Η κοιλιά αποτελεί τη συχνότερη αποθήκη λίπους στους άνδρες. Ακόμα και σε περιπτώσεις απώλειας βάρους, η περιοχή εμφανίζει χαλάρωση. Με την κοιλιοπλαστική απομακρύνουμε την περίσσεια δέρματος και λίπους. Οι τομές γίνονται σε σημεία που μετεγχειρητικά μπορούν να καλυφθούν. Μπορεί να συνδυαστεί με PAL λιποαναρρόφηση.
  2. Το λίφτινγκ προσώπου: Το λίφτινγκ προσώπου μπορεί ν αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τη χαλάρωση του δέρματος και την πτώση των μαλακών μορίων που επέρχεται με την πάροδο του χρόνου. Μπορεί να συνδυαστεί και με άλλες θεραπείες επεμβατικές ή μη, για ένα εντυπωσιακότερο αποτέλεσμα.
  3. Η βλεφαροπλαστική απομακρύνει την περίσσεια του δέρματος από τα άνω βλέφαρα και τα λίπος που προκαλεί τη διόγκωση του έσω κανθού και κάνει το βλέμμα να φαίνεται βαρύ και κουρασμένο. Στα κάτω βλέφαρα μπορεί να διορθώσει τις σακούλες που δημιουργούνται από το περικογχικό λίπος και να απομακρύνει την περίσσεια δέρματος, βελτιώνοντας τις ρυτίδες.
  4. Αντιμετώπιση της γυναικομαστίας: Η γυναικομαστία είναι ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αρκετοί άνδρες. Η επέμβαση λοιπόν αυτή είναι η πιο συχνή που πραγματοποιείται σε άνδρες. Επειδή εκτός από αύξηση του μαζικού αδένα, παρατηρείται και αύξηση του λιπώδους ιστού, πραγματοποιείται σε πρώτο στάδιο PAL λιποαναρρόφηση και στη συνέχεια προχωράμε στην κοιλιοπλαστική. Τα αποτελέσματα της επέμβασης βελτιώνουν εκτός από την εικόνα του άνδρα και την αυτοπεποίθησή του.
  5. Θεραπεία με βοτουλινική τοξίνη και άλλες μη επεμβατικές θεραπείες: Οι μη επεμβατικές θεραπείες αντιμετωπίζουν τα σημάδια του χρόνου αναίμακτα και αποτελεσματικά. Με αυτές τις τεχνικές μειώνονται οι ρυτίδες στην περιοχή του μετώπου, αποκαθίσταται το περίγραμμα του προσώπου ( οβάλ ) και ο χαμένος όγκος και βελτιώνεται η χαλάρωση του δέρματος. Εκτός από τη θεραπεία με βοτουλινική τοξίνη, πολύ αποτελεσματικές είναι και οι θεραπείες με νήματα και με υαλουρονικό οξύ. Με αυτές τις θεραπείες αντιμετωπίζονται μικρές και μεγάλες ατέλειες, που ενοχλούν αισθητικά τους άνδρες , χωρίς να παγώνει η έκφραση του προσώπου τους ή να αλλοιώνονται τα χαρακτηριστικά τους. Τέλος, η αυτόλογη μεσοθεραπεία, η μη επεμβατική μέθοδος κατά την οποία χρησιμοποιείται το πλάσμα του αίματος, μπορεί να αντιμετωπίσει διάφορες ατέλειες, ακόμα και την αραίωση των μαλλιών.