• Τι είναι το Desobody;

Το Desobody είναι η πιο ασφαλής μη επεμβατική μέθοδος για την εξάλειψη του τοπικού πάχους σε περιοχές, όπως οι γλουτοί, η κοιλιά, η πλάτη και τα μπράτσα. Πρόκειται για ένα σύνθετο μικροζελατινώδες ενέσιμο διάλυμα δεσοξυχολικού οξέως  με στοχευμένη λιποδιαλυτική δράση, που εφαρμόζεται τοπικά όπου υπάρχει περίσσεια λίπους.

 • Τι είναι το Desoface;

Το Desoface πρόκειται για ένα λιπδιαλυτικό προϊόν που διασπά την κυτταρική μεμβράνη των λιποκυττάρων και βελτιώνει το διπλοσάγονο.

 • Πώς λειτουργεί το Desobody και το Desoface;

Το Desobody-Desoface  περιέχει δεσοξυχολανικό οξύ, ένα είδος χολικού οξέως, το οποίο κλειδώνει πάνω στο φράγμα των λιποκυττάρων και ενεργεί. Εκεί απελευθερώνει τα λιπαρά οξέα από τα λιποκύτταρα που βρίσκονται αποθηκευμένα και τα κατάλοιπα απομακρύνονται ενώ τα μη συνδεδεμένα λιποκύτταρα μεταβολίζονται και μετατρέπονται σε ενέργεια.

 • Πώς εφαρμόζεται το Desobody-Desoface;

Η χορήγηση του Desobody-Desoface πραγματοποιείται ομοιογενώς και επιλεκτικά εντός του λιπώδους ιστού, μέσω της ενδολιπικής θεραπείας, δηλαδή με τη χρήση ειδικών σχεδιασμένων βελόνων από πιστοποιημένους ιατρούς. Οι περιοχές που θα γίνει η έγχυση προσημειώνονται σε όρθια στάση του/ης ασθενούς. Το Desobody-Desoface εγχέεται απευθείας στο λιπώδη ιστό με την ειδική βελόνα. Η έγχυση γίνεται μόνο κατά την έξοδο της κάνουλας και όχι κατά την είσοδο.

 • Σε ποια σημεία του σώματος μπορεί να εφαρμοστεί το Desobody;

Το Desobody εφαρμόζεται σχεδόν σε ολόκληρο το σώμα για τη διάλυση του αποθέματος λίπους. Συγκεκριμένα: κοιλιά, στομάχι, στήθος, μπράτσα, μασχάλες, μέση, ψωμάκια, γοφοί, γόνατα, εσωτερικό των μηρών, οπίσθια.

 • Σε ποια σημεία του προσώπου μπορεί να εφαρμοστεί το Desoface;

Το Desoface μπορεί να εφαρμοστεί στο προγούλι, τα μάγουλα και σε σημεία στα οποία το λίπος δεν εξαφανίζεται με δίαιτα. Γενικά, τα καλύτερα αποτελέσματα τα έχουν άτομα με μεσαίο σωματικό βάρος ή ελαφρώς υπέρβαρα με τοπική συσσώρευση λίπους σε σημεία του προσώπου.

 • Πόσες συνεδρίες χρειάζονται για το επιθυμητό αποτέλεσμα;

Ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από κάποιους παράγοντες. Συγκεκριμένα:

 1. Από τον επιθυμητό βαθμό διόρθωσης
 2. Την έκταση της λιποαποθήκης
 3. Τις αντιδράσεις του λιπώδους ιστού

Σε γενικές γραμμές, για να γίνουν εμφανή τα αποτελέσματα χρειάζονται κατά μέσο όρο 3 ε 5 θεραπείες με ενδιάμεσα διαλείμματα 4-6 εβδομάδων. Σε νέα περιοχή η εφαρμογή μπορεί να γίνει μετά από 1 εβδομάδα. Η πρώτη αξιολόγηση των αποτελεσμάτων πραγματοποιείται 8 με 10 εβδομάδες μετά την πρώτη εφαρμογή, δηλαδή πριν την 3η συνεδρία.

 • Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της θεραπείας Desobody-Desoface;

Τα πλεονεκτήματα του Desobody- Desoface είναι πολλά και σημαντικά, καθώς είναι μια θεραπεία:

 1. Ανώδυνη
 2. Αναίμακτη
 3. Αποτελεσματική
 4. Ασφαλής
 5. Με σύντομο χρόνο επέμβασης
 6. Χωρίς νοσηλεία
 7. Με άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες
 • Τι οδηγίες πρέπει να ακολουθηθούν μετά την εφαρμογή του Desoface-Desoface;

Μετά την εφαρμογή του Desobody-Desoface οι ασθενείς θα πρέπει να αποφεύγουν όλες τις άμεσες πηγές θερμότητας, όπως ηλιοθεραπεία, σάουνα κτλ και την εφαρμογή καλλυντικών στο σημείο που έγινε η έγχυση για τις επόμενες 12 ώρες. Επιπλέον, θα πρέπει να ακολουθούν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα διατροφής και άσκησης ( μετά από 7 ημέρες), για ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

 • Από ποια ηλικία μπορεί να εφαρμοστεί το Desobody-Desoface;

Το Desobody- Desoface μπορεί να εφαρμοστεί σε όλα τα άτομα ηλικίας 18 έως και 60 ετών. Άτομα που βρίσκονται υπό ιατρική παρακολούθηση και έγκυες γυναίκες θα πρέπει να αποφεύγουν αυτή τη θεραπεία.