Η εφαρμογή NanoFat  αποτελεί μια σύγχρονη, επανασταστική θεραπεία που προσφέρει αναζωογόνηση του προσώπου, αποκατάστση των ρύτιδων και αναπλήρωση του χαμένου όγκου στα βλέφαρα και το περίγραμμα του προσώπου. Εξαιρετικά αποτελέσματα προσφέρει επίσης σε χέρια, λαιμό και ντεκολτέ.

Η δημοτικότητα της αυξάνεται εκθετικά, αφού πρόκειται για ένα φυσικό υλικό που επιτρέπει στον ιατρό να διαχειριστεί και να αποκαταστήσει επιτυχώς την λέπτυνση της επιδερμίδας που συνδέεται τόσο με την ηλικία όσο και με την φωτογήρανση.

Η συγκεκριμένη θεραπεία έχει αποδειχτεί πως συμβάλλει επίσης στην ανάπτυξη των τριχών σε άνδρες και γυναίκες στα πρώιμα στάδια αλωπεκίας. Ενώ όταν συνδυάζεται με micro needling αποτελεί άριστη επιλογή για την αντιμετώπιση των ουλών ακμής.

Το NanoFat είναι ένα κυτταρικό υλικό, πλούσιο σε βλαστοκύτταρα λιπώδους ιστού-να σημειώσουμε πως είναι τα μόνα με την ικανότητα αναγέννησης- αλλά και αυξητικούς παράγοντες και πληθώρα αναγεννητικών υλικών. Το πλεονέκτημά του σε σύγκριση με την θεραπεία πλάσματος είναι ότι το πλάσμα περιέχει αυξητικούς παράγοντες σε μικρότερες ποσότητες και ουσιαστικά δεν αναγεννά την ελαστίνη και το κολλαγόνο με την ίδια επιτυχία όπως το NanoFat.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε επίσης πως λόγω της νανοσωματιδιακής φύσης της, η διαδικασία αυτή μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης κοκκιωμάτων (γρομπαλάκια) μετά την έγχυση. Το συγκεκριμένο υλικό διαχέεται ομοιόμορφα και γεμίζει την περιοχή έγχυσης, χαρίζοντας ένα λείο αποτέλεσμα.

Η εμφάνιση της επιδερμίδας ανανεώνεται ορατά, προσφέροντας την αίσθηση μια νεανικής πιο φρέσκιας όψης μετά την θεραπεία. Να τονίσουμε πως πρόκειται για μια απολύτως ασφαλή ελάχιστα επεμβατική τεχνική.

Η έγχυση NanoFat αποτελεί πραγματικά μια επαναστατική θεραπεία, τα αποτελέσματα της οποίας δεν μπορούν να συγκριθούν με καμία άλλη μέθοδο, ανεξάρτητα από το κόστος. Για ακόμη πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα ανάλογα με το πρόβλημα που θέλουμε να αντιμετωπίσουμε μπορεί να διενεργηθεί παράλληλα με ρυτιδεκτομή προσώπου (face lifting), βλεφαροπλαστική, αυξητική μαστών.