Οι γιορτές των Χριστουγέννων πλησιάζουν και θα αναρωτιέστε πώς θα προλάβετε να αποκτήσετε μια επιδερμίδα λαμπερή και ανανεωμένη.

Η αισθητική ιατρική είναι εδώ για να μας δώσει λύσεις σε αυτό το πρόβλημα με μη επεμβατικές θεραπείες ομορφιάς, οι οποίες θα σας κάνουν να λάμψετε την ημέρα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Αυτόλογη Μεσοθεραπεία με Αυξητικούς Παράγοντες (PRP)

Το PRP  αποτελεί μια φυσική μέθοδο αναζωογόνησης του δέρματος, καθώς τα συστατικά που χρησιμοποιούνται προέρχονται από τον ίδιο τον οργανισμό μας και δεν χρησιμοποιούνται βιταμίνες και υαλουρονικό οξύ. Με την αυτόλογη μεσοθεραπεία επιταχύνεται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, ανανεώνονται τα κύτταρα και ενυδατώνεται το δέρμα. Εφαρμόζεται στο πρόσωπο, το λαιμό, το ντεκολτέ και τα χέρια και η όλη διαδικασία διαρκεί περίπου 30-45 λεπτά.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά ακόμη και σε μια θεραπεία μετά από 10-15 ημέρες και τελειοποιούνται μετά από περίπου 1 μήνα σε δέρματα, τα οποία δεν έχουν υποστεί μεγάλη φθορά, ενώ σε άλλες περιπτώσεις η διαδικασία επαναλαμβάνεται 2 με 3 φορές αναλόγως το πρόβλημα.

Nanofat

Το NanoFat είναι μια σύγχρονη θεραπεία που προσφέρει αναζωογόνηση του προσώπου, αποκατάσταση ρυτίδων και αναπλήρωση του χαμένου όγκου στα βλέφαρα και το περίγραμμα του προσώπου. Ακόμη, μπορεί να εφαρμοστεί με εξαιρετικά αποτελέσματα στα χέρια, το λαιμό και το ντεκολτέ. Το NanoFat αποτελεί ένα κυτταρικό υλικό, πλούσιο σε βλαστοκύτταρα και αυξητικούς παράγοντες, το οποίο αναγεννά την ελαστίνη και το κολλαγόνο με μεγάλη επιτυχία και λόγω της νανοσωματιδιακής φύσης της, μειώνεται ο κίνδυνος εμφάνισης κοκκιωμάτων (γρομπαλάκια) μετά την έγχυση. Το συγκεκριμένο υλικό διαχέεται ομοιόμορφα και γεμίζει την περιοχή έγχυσης, χαρίζοντας ένα λείο αποτέλεσμα. Η επιδερμίδα ανανεώνεται ορατά, αποκτώντας μια νεανική και πιο φρέσκια όψη.

Voluma

Το Voluma αποτελεί την πιο παχύρευστη μορφή του υαλουργικού οξέος, το οποίο μπορεί να δώσει όγκο και να γεμίσει ακόμα και τις πιο βαθιές ρυτίδες, αφήνοντας το πρόσωπο αναζωογονημένο και φρέσκο. Μπορεί να εφαρμοστεί σε αρκετά μέρη του προσώπου, να αποκαταστήσει το σχήμα και τον όγκο και συγκεκριμένα να προσθέσει σε μέρη που έχει μετακινηθεί το υποδόριο, όπως τα ζυγωματικά, οι παρειές, η περιοχή κάτω από τα μάτια, οι γωνίες της κάτω γνάθου καθώς και στους κροτάφους και το μέτωπο.

Το Voluma διαρκεί σχεδόν το διπλάσιο χρόνο από τα απλό υαλουρονικό οξύ. Η σύσταση του είναι πλήρως απορροφήσιμη από τον οργανισμό και τα αποτελέσματά του φαίνονται άμεσα και διαρκούν από 18 έως και 24 μήνες.

Ellanse

Το Ellanse πρόκειται για ένα από τα νεότερα υλικά που ανήκουν στην κατηγορία των fillers. Εφαρμόζεται σε όλο το πρόσωπο βελτιώνοντας και τις πιο βαθιές ρυτίδες και χρησιμοποιείται ακόμα και για το γέμισμα ζυγωματικών, κροτάφων, γνάθου, για βελτίωση του σχήματος και του περιγράμματος του προσώπου και της αποκατάστασης του χαμένου όγκου.

Η δράση του, αναλόγως την κατάσταση του δέρματος, γίνεται ορατή μέσα σε λίγες εβδομάδες και διαρκεί πολλούς μήνες. Με το Ellanse γίνεται ανάπλαση των ιστών, αποκαθίσταται ο όγκος στις προβληματικές περιοχές (μάτια και ζυγωματικά) και αυξάνεται η παραγωγή κολλαγόνου, το οποίο μαζί με την ελαστίνη χαρίζουν ελαστικότητα και σφριγηλότατα.

Το Ellanse είναι ενέσιμο εμφύτευμα, το οποίο τοποθετείται βαθιά στο δέρμα και η όλη διαδικασία δεν υπερβαίνει τα 30 λεπτά, με τα αποτελέσματα να γίνονται ορατά από τις πρώτες κιόλας εβδομάδες και με τη διάρκεια αποτελεσμάτων έως και τα 4 χρόνια.